4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ardıç Salbaşlı hemşerilerinden oy istedi

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, Salbaş’ta hemşehrileriyle bir araya geldi. Ardıç, bir kısım iftiracıların ekmek ve otobüs üzerinden siyaset yaparak AK Parti’yi yıpratmaya çalıştığına dikkat çekerek, "Bu insanlara prim vermeyin" dedi.

AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışı için Salbaş’a giden Ardıç, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Ardıç, hemşehrileriyle sohbet etti ve tek tek iş yerlerine giderek ziyaret etti. Ardıç, daha sonra seçim bürosunun açılışında Salbaşlı hemşerilerine hitap etti.

Ardıç, Salbaşlı hemşehrilerinden destek istedi ve Salbaş'a hizmet etmek istediğini söyledi. Bu toprakların çocuğu olduğunu, içlerinden çıktığını, Salbaş’a hizmet etmenin kendisi için onur olacağını ifade eden Ardıç, "Geçmişim bu topraklarda, geleceğim de bu topraklardadır. Bugün siz hemşehrilerimle beraber olmak bana gurur veriyor, heyecan veriyor. Bir kısım iftiracılara asla prim vermeyin. Ekmekte, otobüste sayıyı artırarak hizmete devam edeceğiz. Gücümüzü dosta düşmana gösterelim" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 10:57:57
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 11:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?