4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ardıç'tan rockçı gençlere destek

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, sponsor olduğu Çukurova Rock Günleri'ne katılarak, rockçı tişörtü giydi.

Çukurova’daki rockçı gençler, Doğal Park’ta düzenlenen "Festivale 5 kala hazır mısın?" konserinde bir araya geldiler ve gönüllerince eğlendiler. AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç’ın sponsor olduğu ve büyük destek verdiği konserde amatör rock grupları sırayla sahne alarak performanslarını sergilediler. Rockçı gençler, katkılarından dolayı Ardıç’a teşekkür ettiler.

Konser alanına gelişinde gençler tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Ardıç ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Demet Sarı, rockçı tişörtü giyerek, gençlerin coşkusuna ortak oldular.

Gönlünün gençlerden yana olduğunu söyleyen AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin bu tür etkinlikleri rahatça yapabilecekleri tesisleri Çukurova’ya kazandıracağız. Çukurova ilçemize yeni bir vizyon kazandıracak '5K' projemizin bir ayağı da turizm ve eğlence kompleksidir. Bu kompleks içerisinde kısa film, resim ve şiir yarışmaları yapılacak. Amatör tiyatro ve müzik grupları burada rahatlıkla çalışma yapma imkanı bulacaklar. Kısacası gençlerimize her alanda yardımcı olacağız. Onlardan gelen talepleri öncelikle değerlendirmeye alacağız. Çukurova Belediyesi’nin kapıları gençlere açık olacak” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?