4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Arkadaşı tarafından bıçaklandı

Adana'da askere gitmeye hazırlanan bir genç, birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından 5 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.


Olay, gece saatlerinde Bakım Yurdu Caddesi, Meydan Doğumevi yakınlarında yaşandı. Aytekin U.(20) ailesiyle birlikte gittiği bir nişan töreninden arkadaşıyla buluşacağını belirterek erken ayrıldı. Aytekin U.'nun daha sonra buluştuğu arkadaşı Kayhan K.(25) ile alkol aldıktan sonra bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladığı öne sürüldü.

Tartışma daha sonra büyüyerek iki arkadaş arasında kavgaya dönüştü. Kavgada Aytekin U.'nun arkadaşını yüzünden kırık cam parçasıyla yaraladığı, Kayhan K.'nin de arkadaşı Aytekin U.'yu 5 yerinden bıçakla yaraladığı iddia edildi. Devriye gezen polis ekipleri, yol üzerinde karşılaştığı kavgaya hemen müdahale etti.

Ekipler, kavgaya karışan Aytekin U.'nun ağır yaralı olduğunu görünce olay yerine hemen sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, kısa sürede bölgeye gelerek yaralı Aytekin U.'yu Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Aytekin U.'nun bacağından, kalçasından ve karın bölgesinden aldığı 5 bıçak darbesiyle yaralandığı öğrenildi. Aytekin U.'nun ameliyatın ardından Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırılarak gözetim altına alındığı belirtilirken, gözaltına alınan Kayhan K.'nin ise Adana Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Eski İstasyon Polis Merkezi'ne götürüldüğü öğrenildi.


Oğlunun kavgada ağır yaralandığı haberini alarak olay yerine gelen anne Gülfidan U., "Birlikte nişana gitmiştik. O, arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek erken ayrıldı. Biz de ondan kısa bir süre sonra nişan töreninden ayrıldık. Sonra bu olayı öğrendik" dedi.
Aytekin U.'nun olay yerinde kalan ayakkabıları daha sonra bir poşet içerisinde anne Gülfidan U.'ya teslim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 11:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?