2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Arzu Aydın Deveci'den yeni sergi

ARZU AYDIN DEVECİ'DEN

Adanalı Ressam Arzu Aydın Deveci’nin eserleri, "Kent Müfredatı" isimli kişisel yağlıboya resim sergisiyle ilk kez Adanalılarla buluşuyor

İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da alan ve daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Resim Bölümünü bitiren Arzu Aydın Deveci, 3. kişisel sergisini ilk kez Adana’da açmasının heyecanını yaşadığını ifade ederek, "Bir kentin sanatta gelişmişliği sadece orada yaşanan sanat etkinlikleri, yaratılan sanat ortamları ile değil o kentteki sanatçıların diğer sanat kentleriyle alışverişleriyle yani ulusal sanatta yer alışlarıyla, paylaşmalarıyla, bütünleşmeleriyle bağlantılıdır. İsmimin, sanatın her dalında yetiştirdiği değerli isimlerle bilinen Adana şemsiyesi altında bulunması benim için büyük bir mutluluk" diye konuştu.

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda toplam 23 karma sergide yer alan Arzu Aydın Deveci’nin Adana 75. Yıl Sanat Galerisi’ndeki yağlıboya resim sergisi 1 Şubat Salı günü 17.30’da düzenlenecek törenle Adanalı sanatseverlerin izlenimine sunulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 14:12:01
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 18:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?