2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Asansör boşluğuna düşerek yaralandı

Adana'da kızlarıyla birlikte bindiği arızalı asansörde mahsur kalan kapıcı, binanın 6. katında çıkmaya çalıştığı asansörden boşluğa düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cemalpaşa Mahallesi Toros Caddesi üzerinde bulunan Yazan Apartmanı sakinlerinden bir kadın, evine çıkmak için bindiği asansör ikinci katta arızalanınca mahsur kaldı.

Asansördeki megafon aracılığıyla yardım isteyen kadın, apartman görevlisi Hacı Demir (42) tarafından kurtarıldı. Kapıcı Hacı Demir, kadını kurtardıktan sonra asansör bakım servisine telefon açarak görevli istedi.

Bu arada 10. katta oturan kadını asansörle çıkarmak istediyse de kadın kabul etmedi. Daha sonra yanına gelen Damla ve Ayşe adlı kızlarıyla birlikte deneme amacıyla asansöre binen kapıcı Hacı Demir, asansör 6. kat ile 5. kat arasında tekrar arızalanınca çıkmak istedi. Kızlarına, "Siz stop düğmesine basın. Ben çıkıp sonra sizi kurtarayım" diyen Demir, çıkmaya çalışırken asansör boşluğuna düştü. Apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri zemin kattaki yaralı kapıcıyı kurtardı.

Kapıcı Hacı Demir, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ve Cankur ekipleri tarafından asansörden kurtarılan Damla ile Ayşe Demir, "Babamız gözlerimizin önünde gitti" diye feryat etti. Sinir krizi geçiren kız kardeşler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 18:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nanı mustafa IP: 78.165.164.xxx Tarih : 5.07.2008 19:41:14

ALLAH KORUMUŞ PEKİ BU İNSAN YASIYORMU DAHA FAZLA FOTO CEKİLE BİLİRDDİ