4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Aşırı hız kaza getirdi: 4 yaralı

Adana'da bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ali H. (35) idaresindeki 33 SV 538 plakalı otomobil, akşam saatlerinde Sümer Mahallesi, Mavi Bulvar üzerinde aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Takla atan otomobil daha sonra yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi.

Otomobildeki sürücü Ali H. ile yolcu konumundaki Şahin Y. (23), Kenan Y. (26) ve kaldırımda yürüyen Erhan K. (19) yaralandı. Hurdaya dönen otomobildeki 3 kişi Can-Kur ekipleri ve polisler tarafından çıkartıldı. Otomobilin alev almasına karşın ise itfaiye ekipleri önlem aldı. Yaralılardan 2'sinin Numune Hastanesi'ne 2'sinin de Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Bir yaralıya ait ayakkabı ile otomobilin parçalarının yola savrulduğu gözlenirken, otomobilin hız ibresinin 170'de takılı kalması dikkat çekti. Ramazan Özdemir isimli görgü tanığı, "Hızla geliyordu sonra bir sağa, bir sola gitti direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaca bindirdi. Koşup geldiğimizde yaralılar dışarıya çıkartılmıştı." diye konuştu.

Yaralılardan 4'ünün de durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 09:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?