4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Aşk' hayatına mal oluyordu

Adana'da bir genç, aşkına karşılık bulamayınca Seyhan Nehri'ne atlayarak intihara kalkıştı. Gecenin karanlığında suda kaybolan genç, kurtarma ekipleri tarafından nehrin karşı kıyısında bilinci kapalı halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Ahmet K. (19), sevdiği Ceylan ismindeki kişiden aşkına karşılık bulamayınca saat 00.30 sıralarında Regulatör Köprü yakınlarından Seyhan Nehri'ne atlayarak, yaşamına son vermek istedi.

Buradaki bir görevlinin durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Ahmet K.'yı ikna etmeye çalıştı. Uzun süren ikna çabalarına karşın Ahmet K., bir anda kendini nehrin soğuk sularına bıraktı. Dalgaların sürüklediği genç, gecenin karanlığında suda kayboldu.

Bununüzerine Can-Kur ekibinden yardım istendi. Kurtarma ekibi kısa sürede olay yerine gelerek arama çalışmalarına başladı. Ekipler, el fenerleriyle nehrin Yüreğir ve Seyhan kıyısında genci aradı. Nehrin Seyhan kıyısındaki ekipler, yaklaşık yarım saat aradan sonra nehrin karşı kıyısından bir ses duydu. Buradaki ekipler, karşı kıyıdaki ekipleri sesin geldiği yöne doğru yönlendirdi. Ahmet K.'ya yoğun bir aramadan sonra çalılıkların arasında ulaşılabildi. Bilinci kapalı olan genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavisi devam eden gencin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Bu arada, Ahmet K.'nın nehre atlamadan önce olay yerinde sevdiği kişiye bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 09:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?