4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Aşka engel olan anneye bıçak

Adana'da bir genç kız, daha önce 4 kez kaçtığı sevgilisine gitmesine izin vermeyen annesini bıçaklayarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi 3094. Sokak'ta meydana geldi. Daha önce ismi tespit edilemeyen bir kişiyle kaçan ve her defasında ailesi tarafından eve getirilen Ayşe G. (19), bugün sabah saatlerinde de sevdiği erkeğe gitmek için annesi Filiz G. (37) ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ayşe G. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla annesine saldırdı. Vücudunun 5 yerine bıçak darbesi alan Filiz G. ağır yaralandı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Yaralı kadın ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Filiz G.'nin Göğüs Cerrahi Bölümü'nde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Bu arada, evde polise teslim olmamak için direnen Ayşe G. jiletle kendisine zarar verdi. Eve gelen babası Abdullah G.'nin de teskin etmeye çalıştığı genç kız, daha sonra ikna edilerek gözaltına alındı.

Polis merkezinde ifadesi alınan genç kız, sağlık raporu için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Burada baba ile kızı, kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Sağlık raporu alınan Ayşe G. tekrar polis merkezine götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 17:55:30
Güncelleme :26 Ağustos 2009 Çarşamba 17:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?