29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

ASKİ'den spora destek

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Adanaspor için spor kompleksi inşa edecek.

ASKİ Genel Müdürü Bayram Merdan, yaptığı açıklamada, Adana'nın Karaisalı ilçesi Sadıkali Mahallesi'nde "Çatalan Spor Kompleksi" yapacaklarını söyledi. İnşaat projelerinin hazırlandığını ve 26 Ekim 2007 tarihinde ihale yapacaklarını belirten Bayram, 250 gün içerisinde inşaatın tamamlanacağını kaydetti.

Yaklaşık 5 dönümlük alana kurulacak olan spor kompleksinin ana binasının 5 bin metre karelik inşaat alanına sahip olacağını belirten Merdan, "Kompleks içerisinde 2 adet 105x75 metre ve 2 adet 55x75 metre ölçülerinde olmak üzere 4 adet futbol sahası, sığınak, yönetici ve teknik personel odaları, malzeme deposu, soyunma odaları, dershaneler, dinlenme odaları, lobi, Türk hamamı, buhar odası, restoran, oyun salonları, yatakhaneler bulunacak" dedi.

Çatalan Spor Kompleksi'ni Adanaspor'a tahsis edileceğini vurgulayan Bayram, "Spora olan desteğimiz her zaman sürecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 16:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?