1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

ASKİ'nin filosu görev başında

ASKİ'NİN ÜCRETSİZ ONARIM FİLOSU

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) bünyesinde oluşturulan ve Adana koşullarına göre özel olarak tasarlanan su bakım ve onarım araç filosunun, günün 24 saatinde halkın hizmetinde olduğu belirtildi.

ASKİ Genel Müdürü Abdülkadir Küreksiz ve Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şuayip Sarıkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, başarılı uygulamalarından dolayı ASKİ yönetimini ve personelini kutladı.

Adana koşullarına göre özel olarak tasarlanan su bakım ve onarım araçlarında da incelemelerde bulunan Başkan Vekili Aldırmaz, içerisinde; jeneratör, dalgıç su pompası, ağır kırıcı ve delici tabanca, asfalt kesme makinası, elektrikli vinç, kaynak makinası, su tahliye motopompu, gece rahat çalışma olanağı sağlayan ve 400 m2’yi aydınlatılacak şekilde dzayn edilen aydınlatma kulesi, su arızalarını giderebilmek için tüm el aletleri, bazı cihazlara uzaktan kumanda ile müdahale edilebilen sistemine sahip olan araç filosunun, günün 24 saatinde ücretsiz olarak halkın hizmetinde olduğunu vurguladı.

ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz, özel olarak tasarlanan su bakım ve onarım araç filosunun bir ayda 2 bini aşkın arızaya müdahale ettiğini bildirildi. Küreksiz, ASKİ bünyesinde 10 adet su bakım ve onarım aracının bulunduğunu kaydetti. Küreksiz, vatandaşların 185 veya 444 27 54 numaralı telefonları arayarak ASKİ’nin ücretsiz su bakım ve onarım hizmetlerinden yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

ASKİ'NİN ÜCRETSİZ ONARIM FİLOSU
ASKİ'NİN ÜCRETSİZ ONARIM FİLOSU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 13:13:02
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 13:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?