4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ASKİ'ye esnaftan teşekkür

Adana Kuruköprü Mahallesi esnafı, sokaklarının kanalizasyonunu 24 saat gibi rekor bir sürede yenileyen ASKİ’ye teşekkür etti.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü mahallesinde uzun süredir altyapı sıkıntısı çeken esnafın sorunu ASKİ’nin duyarlılığı ile hızla çözüme kavuştu. Kanalizasyonlarının yenilenmesini isteyen ancak çalışmaların uzun sürmesi ve bu süreçte yolların trafiğe kapatılmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne konuyla ilgili talepte bulunmaya çekinen esnaf, sonunda rahat bir nefes aldı.

Alınan bilgiye göre, Kuruköprü esnafını temsil eden Necati Hakseven, durumu ASKİ Genel Müdürlüğüne bildirerek kendilerine yardımcı olunmasını talep etti. Bunun üzerine ASKİ yetkilileri esnafların sıkıntılarını yerinde inceleyerek sorunun çözüleceğini belirtip çalışmalardan kimsenin rahatsız olmayacağı garantisi verdiler.

24 SAATTE ALT YAPI SÜRPRİZİ

ASKİ yetkilileri, geçtiğimiz cumartesi günü akşam mesai bitiminden sonra Kuruköprü Mahallesi 11 sokakta bulunan altyapı sorununun çözümü için gerekli personel ve ekipmanlarla çalışmaya başladı.

Pazar günü tatil olmasına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren ASKİ ekipleri 24 Saat içerisinde Kuruköprü Mahallesi esnafının korkulu rüyası haline gelen altyapı sorununu çözerek Pazartesi günü esnafların sorunsuz bir altyapı ile işlerine başlamalarını sağladı.

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR..

Kuruköprü esnaflarını temsilen konuşan Necati Hakseven, yağışlı havalarda kendilerine sıkıntılı günler yaşatan alt yapı sorunlarının kısa sürede çözülmüş olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hakseven, sorunu 24 saat içerisinde çözen başta ASKİ Genel Müdürü Bayram Merdan olmak üzere çalışmalarda emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ederek, Seyhan Belediyesinin de bir an önce söz konusu sokakta bir an önce Parke taşı çalışmaları yapmasını beklediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 17:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?