2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Aşkla gasp tuzağı

Adana'da aşk vaadiyle kandırdıkları iş adamını bıçaklayarak 3 bin 500 lira parasını gasp eden 2'si sevgili 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece geç saatlerinde iş adamı A.Ş. (41), fuhuş yapmak için Atatürk Parkı'na geldi. Bu arada iş adamının yanına gelen travesti Okan Ö. (19) birlikte olma teklifinde bulundu. İş adamının teklifi reddetmesi üzerine Okan Ö., iş adamını Nurten Neslihan B. ve sevgilisi Hakan T.'nin yanını götürdü.

Yapılan pazarlık sonucunda 25 lira vererek fuhuş için anlaşıldı. Hakan T. ile sevgilisi Nurten Neslihan B. iş adamını otomobiline alıp Merkez Park yönüne götürdü. Burada ıssız bir yere otomobili çeken sevgililer iş adamına bıçak çekmek suretiyle parasını istedi. Bunun üzerine iş adamı parasını vermek istemedi Hakan T. şahsı bıçaklayarak üzerindeki 3 bin 500 lirayı alıp şahsı otomobilden atarak kaçtı. Şahıs bunun üzerine 155'i arayarak polise haber verdi.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olayı araştırmaya başladı. Müştekinin verdiği eşkal ve çevredeki güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde şahıslar tespit edildi. Polis şahısların gece yarısından sonra Atatürk Parkı'na geldiğini belirledi. Bunun üzerine polis Atatürk Parkı'na yaptığı baskında şahısları başka bir fuhuş için pazarlık yaparken yakaladı. Şahıslar sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Şahıslar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nurten Neslihan B. sevk sırasında basın mensuplarına saldırmak isteyerek onlara küfür etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2013 Perşembe 11:05:31
Güncelleme :3 Ocak 2013 Perşembe 14:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?