4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ASKOM hizmete girdi

ASKOM HİZMETE GİRDİ

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri anında çözebilmek amacıyla Abone Hizmetleri Merkezi’nden sonra ASKİ Koordinasyon Merkezi’ni de (ASKOM) hizmete açtıklarını söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, vatandaş memnuniyeti odaklı projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, “ASKOM’dan önce günlük 60 adet çağrı alırken şimdi günlük 400 çağrı almakta ve her çağrıya gününde cevap vermekteyiz. Böylece teknolojik gelişimizle vatandaşlarımıza daha çabuk hizmet veriyoruz” dedi.

ASKİ’deki yeniliklerin sürdüğünü kaydeden Yılmaz, 7/24 hizmet prensibi ile ASKOM’u oluşturduklarını belirterek, “21’i vakumlu 8’i vidanjör toplam 29 aracımız 5 kanal tamir, 14 içme su tamir ekibimiz araç izleme merkezinde 16 personelimizin aldıkları ihbarları en yakın mevkideki araç ve ekibe bildirerek sorunun kısa sürede çözülmesini sağlamaktayız” dedi.

MUHTARLARA ÖZEL HAT

ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz, sorumluluk alanlarındaki tüm muhtarlar için özel ihbar hattı kurduklarını da belirterek, "Bu telefonu arayan muhtarlarımız sorunlarını iletip sonucunu gün içinde alınca memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bizim amacımız Adanalı hemşehrilerimizin sıkıntılarını en kısa sürede çözmektir. Başkanımız Sayın Aytaç Durak’ın ASKİ olarak bizlere verdiği güç ve çalışma azmi ile biz de daha fazla bilgi ve emek harcıyoruz. Abone Hizmetleri Merkezi ve ASKİ Koordinasyon Merkezi ile kurumumuzun yüzü de değişti. Vatandaşlarımız bir telefon ile borçlarını öğrenebilir, her türlü arıza ihbarı yapabilir. Ayrıca kaçak ihbarı, musluk değişimi gibi konuları bildirebilir” dedi.

ASKİ Koordinasyon Merkezi'nin telefonları ise şöyle:

444 27 54

444 ASKİ

Alo ASKİ 185

ASKOM HİZMETE GİRDİ
ASKOM HİZMETE GİRDİ
ASKOM HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 14:14:05
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 14:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?