30
Nisan
2024
Salı
ADANA

At-keçi ittifakı

TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, ormanlara zarar veren keçilere karşı mücadele başlatan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı ziyaret ederek, keçinin doğaya verdiği tahribatı ilginç fotoğrafla belgeledi. 

Orman Bölge Müdürü Seyfettin Karaca, TEMA Adana Başkanı Halil Akyürek'le birlikte Başkan Durak'ı ziyaret eden TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca bir süre sohbet etti. 

Beraberinde getirdiği "at ile keçi" ittifakını belgeleyen fotoğrafı Başkan Aytaç Durak'la inceleyen Karaca, "Atla keçi şirket kurmuşlar. At otu, keçi ağacı yiyor. Bize bir şey kalmadı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 15:14:43
Güncelleme :25 Mayıs 2007 Cuma 15:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yağız IP: 88.243.62.xxx Tarih : 29.05.2007 13:18:24
sayın arkadaşlar ben adana doğumu marmara univ.hukuk son sınıf öğrencisiyim syn Durak'ın adanaya hayırlı ve faydali bir yatırım yaptığını ne gördüm ne de duydum.yıllar önce başlayan metro fiyaskosu hale devam etmekte ve yığınla ödenen dolarla alınan metro aracları yazın guneste kısın yağmurda öürümekteler..Durak beyin yaptığı tek sey siyaset. kendileri siyaseti cok iyi beceebildiklerin olsa gerek hale başkan durumunda.Söylenecek cok sey var ama pekte uzatmak istemiyorum..