4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Atatürk anısına klip çekti

ATATÜRK ANISINA KLİP ÇEKTİ

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Vergi Dairesi'nde hizmetli olarak görev yapan Gürsel Deniz, ölümünün 71. yıl dönümü nedeniyle Atatürk'ün görüntülerinden oluşan bir klip çekti.

Atatürk'ün ölümünün üzerinden 71 yıl geçti ancak onun sevgisi vatandaşların yüreğinde yaşamaya devam ediyor. 29 yaşındaki Gürsel Deniz ise Atatürk sevgisini onun ölümünün 71. yıl dönümünde kendi imkanlarıyla çektiği klipte anlattı. Kendi evinde oluşturduğu stüdyo ortamında 10. Yıl Marşı eşliğinde bir klip hazırlayan Deniz, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüzünü bilgisayardan çıktı olarak alıp profesyonel bir makyajla kendi yüzüne yerleştirdi. Stüdyoda Atatürk'ün harf inkılabını anlatan kara tahta ve ilk yazı

ile onun sözlerinin yer aldığı ortamı hazırlayan Deniz, klipte Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin ilk ve son dörtlüğüne de dikkat çekerek gençleri uyardı.

Deniz, klipinde son olarak iki çocuğun getirdiği Türk bayrağını alarak öpüp alnına koyduktan sonra kahvesini yudumluyor.

Gürsel Deniz, Türkiye'de herkesin Atatürk'e borçlu olduğunu bir kez daha hatırlatmak istediğini söyleyerek, "Ben son yıllarda Atatürk'ün yokluğunu çok fazla hissediyorum. Klipte bu yokluğu vatandaşlara anlatmaya çalıştım. Bunun yanı sıra Gençliğe Hitabesi'ne dikkat çekerek onun Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken ne gibi zorluklar yaşadığını anlamamızı istedim" dedi.

Klipinde gençlere bayrak ve Atatürk sevgisi aşılamak istediğini vurgulayan Deniz, "Klipte Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nden, 'Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur' sözüne dikkat çektim. Çünkü bu gençlik sayesinde 70 milyon ve bu ülke ilelebet yaşayacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 09:49:03
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 10:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tt adana 01 IP: 88.153.19.xxx Tarih : 10.11.2009 22:41:46

helal olsun sana gürsel kardes...klip nerede izlenebilir...