4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Atık Toplayıcılar Derneği'nden ziyaret

Adana Atık Toplayıcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadullah Leventoğlu, Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek’i ziyaret etti.

Adana Barosu Çevre ve Kentleşme Komisyonu Başkanı Av. Çetin Berköz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 6 ay önce derneğin kuruluşunda, Adana Valiliği ile işbirliği yapıldığını, çevre komisyonu olarak atık toplayıcıların faaliyetlerine destek verdiklerini, faaliyetlerinin ekonomiye katkı sağlaması, toplanan atıkların değerlendirilmesi ve bu işlerin yapılmasında, yasal kurumsallaşma gerektiğinden dernek bünyesinde, bu işleri yürütecek bir şirketin kurulması ihtiyacı doğduğunu anlattı.

Komisyon üyesi İsmail Hakkı Atal da, bu kuruluş için uzman kişilerle işbirliği yapacaklarını belirtti.Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek ise dernek üyelerinin bu girişimlerine destek vereceklerini belirterek, “Dernek üyesinin çocuklarının sokaktan ve madde bağımlılığından kurtarılması gerekir. Aslında bunları eğitecek olan okullar ve okul yöneticileridir. Devletin bunlara sahip çıktığını biliyorum. Biz de her zaman bunlara sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra, derneğin başkanı Sadullah Leventoğlu, Baro Başkanı Av. Aziz Erbek’e bir plaket ve çocuklar tarafından bir firmanın yarışmasında ödül olarak kazandığı futbol topunu hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 12:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?