1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Atilla Altıkat köprüsü yıkılıyor

ATİLLA ALTIKAT KÖPRÜSÜ YIKILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, D-400 karayolu üzerindeki bu sabah yıkımına başlayan Atilla Altıkat Köprüsü’nün ortadan kalkması ile Ziyapaşa Bulvarı’nın eski kimliğine kavuşacağını, trafiğin de rahatlayacağını söyledi.

Atilla Altıkat Köprüsü’nün altındaki işyerlerinin boşaltılmasından sonra Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hafta sonu olmasına rağmen yıkım çalışmalarını başlattığını belirten Başkan Vekili Aldırmaz, projenin tamamlanmasıyla Ziyapaşa Bulvarı’nın eski kimliğine kavuşacağını, trafik akışının da rahatlayacağını anlattı.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nce Müze Kavşağı’ndan başlayıp, Dörtyol Kavşağı ve Celal Bayar Köprülü Kavşağı güzergahında sürdürülen altgeçit çalışmalarının devam ettiğini bildiren Başkan Vekili Aldırmaz, “D-400 karayolunda altgeçit çalışmaları devam ederken, biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Atilla Altıkat Köprüsü’nün yıkımına başladık. Yıkım tamamlandıktan sonra Ziyapaşa Bulvarı Güneye devam edecek. Böylece bulvar eski prestijli günlerine kavuşacak. Ayrıca, şehir trafiği de rahatlayacak” şeklinde konuştu.

ATİLLA ALTIKAT KÖPRÜSÜ YIKILIYOR
ATİLLA ALTIKAT KÖPRÜSÜ YIKILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 13:27:01
Güncelleme :12 Şubat 2011 Cumartesi 17:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?