4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Atış, öğrencilere karne dağıttı

Adana Valisi İlhan Atış, karne dağıttığı öğrencilerle sohbet ederek, "Ben sizin vali dedenizim. Bir sıkıntınız olduğunda bana gelin" dedi.

Seyhan İlçesi Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda karne sevinci yaşayan öğrencilerle bir araya gelen Vali Atış, sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıttı. 1/F sınıf öğretmeni Esra Donbaloğlu ile görüşen Vali Atış, Mehmet İpek, Nuray Coşkun'a karnelerine dağıttı. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat ise İbrahim Demirtaş isimli öğrenciye karnesini verdi.

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Vali Atış, "Ben sizin vali dedenizim. İl Milli Eğitim Müdürü de amcanız. Evinizde, okulunuzda ya da mahallenizde bir sıkıntı olduğunda bana geleceksiniz. Siz çocuklarımızı çok seviyoruz. Tatilinizi kitap okuyarak değerlendirin. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz" dedi.

Öğrenciler daha sonra Atış'ın, "Vatanımızı seviyor muyuz? Bayrağımızı seviyor muyuz? Okulumuzu seviyor muyuz?" sorularına hep bir ağızdan "evet" diye bağırarak cevap verdiler.

3/H sınıfı öğrencileri de Vali Atış'a sürpriz yaparak, "Türkiyem" isimli şarkıyı seslendirdiler.Ardından okullar arası spor müsabakalarında başarılara imza atan öğrencilere Vali Atış, madalyalarını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 14:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?