4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Atış’tan Adana’nın tanıtımına destek

VALİ ATIŞ’TAN ADANA’NIN TANITIMINA DESTEK

Türkiye’de ilk kez 5–15 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ikincilik elde ettiği Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası organizasyon komitesini kentin tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı kutladı.

Vali İlhan Atış, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası organizasyon komitesi başkanı ve Türkiye Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya, Genel Koordinatör Yar. Doç. Dr. İsmail Güneş, Basın Danışmanı İsmail Başkan’ı kabul etti.

Organizasyon Komitesi Başkanı Ali Duran Karakaya, 10 gün süren şampiyonada Vali İlhan Atış’tan büyük destek gördüklerini, bu desteği de her zaman hissettiklerini ifade etti.

Bu tür organizasyonların ülkemizin ve Adana’nın tanıtımına katkısının büyük olduğuna dikkat çeken Vali İlhan Atış, “Çok güzel bir organizasyon. Bu şampiyona engellilerimize de moral oldu. Adanamazın tanıtımına katkısı olacak bu benzer organizasyonlara her türlü desteği vermeye hazırım. Bu organizasyonda görev alan herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Organizasyon komitesi, Vali İlhan Atış’a, şampiyona anısına çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 11:31:03
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 13:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?