3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Atış'tan Diş Hekimleri Odası'na ziyaret

Adana Valisi İlhan Atış, özel klinik ve hastanelerde olduğu gibi, vatandaşların serbest dişhekimlerinden de faydalanabilmeleri gerektiğini söyledi.

Vali Atış, Adana Dişhekimleri Odası'nı ziyaretinde, dişhekimliği mesleğinin önemini vurguladı. Atış, muayenehanelerden de hizmet alınması konusunda destek isteyen Oda Başkanı Asım Savaş'a, konuyu yakından takip ettiğini ve dişhekimlerinin taleplerinin yerinde olduğunu belirtti.

Atış, "Dişhekimlerinin özel klinik ve hastanelerde olduğu gibi, muayenehanelerden de hizmet alınması taleplerini gönülden destekliyorum" dedi. Savaş'ın oda hakkında kısa bir brifing verdiği ziyarette Vali Atış, diş sağlığı konusunda merak ettiği konular hakkında da bilgi aldı.

Oda Başkanı Savaş, ağız ve diş sağlığı merkezlerinin dişhekimlerinin bulunmadığı bölgelere açılması gerektiğini söyleyerek, "Varoşlarda yaşayan vatandaşlar tedavi için 2-3 vasıta kullanarak şehir merkezlerine geliyor. Ağız ve diş sağlığı merkezleri varoşlara da açılarak hizmet vatandaşın ayağına götürülmeli. Bu vesileyle kenar mahallelerde hizmet veren sahte dişçilerin de önüne geçilmiş olur" diye konuştu.

Atış'ın ziyaretinde, Adana Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri İzzettin Çamurdan, Mustafa Bilgilioğlu, Mehmet Hallaçoğlu, Derya Maruldalı, Gülce Geren, Abdurrahman Erkoç ve Mehmet Ünüştü de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?