4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Atış'tan takımlara maddi destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, kamp öncesi Adana Demirspor ve Adanaspor'a 150'şer bin lira maddi destekte bulundu.

Başkanlık makamında Adana Demirspor Kulüp Başkanı Bekir Çınar ile Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül'ü kabul eden Durak, bugün her iki takıma 150'şer bin lira nakit destek sağlarken, ay başında da aynı miktarda para vereceğini müjdeledi.

Maddi katkı nedeniyle Durak'a teşekkür eden Adana Demirspor Kulüp Başkanı Bekir Çınar, "Her zaman söylediğim gibi Sayın Durak'tan başka Adana Demirspor'a ve Adana sporuna sahip çıkan yok. Adana Demirspor Kulübü olarak sizlere teşekkür ediyor, minnet duygularımızı sunuyoruz" dedi.

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül de, Adana Demirspor ve Adanaspor'un Aytaç Durak'tan başka sahibinin olmadığını ifade ederek, "Adanaspor ve Adana Demirspor camiası olarak size teşekkür ediyoruz. Adana'ya ve Adana Halkı'na sizden başka sahip çıkan yok. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuştu.

Makam odasında asılı olan "Siyasi ayrıcalığı belediyeye sokmayacağım" yazılı 1984 yılına ait gazete kupürünü gösteren Durak, "Ben ne belediyede, ne hizmette, ne de yardımlarda ayrıcalık yapmadım, yapmayacağım. Adana Demirspor da, Adanaspor da bizim takımımız. Bu birlikteliğin tribünlerde de yaşanmasını diliyorum" dedi. Başkan Durak, bugün her iki takıma 150'şer bin lira yardımda bulunurken, aynı miktardaki desteğin ay başında da yapılacağını müjdeledi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Bekir Çınar'a yüzme branşının canlandırılması gerektiğini söyleyen Başkan Durak, "Yenilmez armada mirasına sahip çıkın. Adana Halkı yüzme sporunu benimsiyor. Eskiden Adana Demirspor yüzmede şampiyonlar yetiştiriyordu. Yüzmeyi canlandırarak aynı başarıları sizden de bekliyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 15:53:39
Güncelleme :15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rohat baver IP: 78.187.156.xxx Tarih : 16.07.2009 12:11:03

Atış değil DURAK.Lütfen düzeltelim.......