4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ATM'nin geç verdiği parayı hırsız kaptı!

Adana'da bir kişi, işlem yaptığı ATM'den maaşını çekemeyince durumu anlatmak için şubeye girdiği sırada makinenin geç verdiği parayı hırsıza kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 74 yaşındaki Hüseyin Doğru, maaş hesabından para çekmek için Adnan Kahveci Bulvarı'nda bulunan banka şubesine geldi.

Banka şubesinin girişinde bulunan ATM'den 440 TL çekmek için işlem yapan Doğru, ATM'nin sadece işlemin yapıldığına dair makbuz vermesi üzerine yan tarafındaki diğer ATM'den de aynı işlemi denemek istedi. Doğru, paranın çekildiği bilgisi ile karşılaşınca durumu bildirmek üzere banka şubesine girdi. Şube görevlileri ile yapılan incelemede paranın çekildiği anlaşıldı.

Polis ekiplerinin banka görevlileriyle birlikte yaptığı incelemede Doğru'nun şubeye girmesinin ardından gelen bir kişinin ATM'nin verdiği parayı alarak uzaklaştığı tespit edildi. 20-30 yaşlarında erkek olduğu belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?