4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ATO'dan ADASO'ya ziyaret

Adana Ticaret Odası (ATO) yöneticileri tarafından Adana Sanayi Odası’na (ADASO) gerçekleştirilen nezaket ziyareti, kentin önemli sorunları ve çözüm yollarının ele alındığı zirveye dönüştü.

ADASO Meclis Başkanı Mehmet Buldurgan ve ADASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Sürenkök’ün evsahipliğinde gerçekleşen ziyarete; ATO Meclis Başkanı Behiç Pakyürek, ATO Başkanı Şaban Baş ile odaların yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ADASO Meclis Başkanı Buldurgan, Ticaret Odası yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. ATO Meclis Başkanı Behiç Pakyürek, Adana lobisinin mutlaka oluşturulması gerektiğini söyledi.

ATO Başkanı Şaban Baş, yeni dönemin başlaması nedeniyle Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktan duyduğu sevinci dile getirirken, Adana lobisi için harekete geçilmesi önerisinde bulundu. Baş, “Kentimiz için elbirliğiyle hareket edilmesi zorunluluk haline gelmiştir” dedi.

ADASO Başkan Yardımcısı Sadi Sürenkök de, bugüne kadar Adana lobisinin kurulamamasının büyük eksiklik olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde güçbirliği yapılarak hareket edilmesinin Adana için olumlu sonuçlar getireceğini söyledi. Sürenkök, “Makamlar geçici, Adana için yapılanlar ise kalıcıdır” diye konuştu.

ADASO ve ATO yöneticilerinin buluşmasında, Adana ve kent ekonomisi için işbirliği yapılması, sanayici ve işadamları derneklerinin de işbirliğine davet edilmesi temennisinde bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?