4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ATO'nun üye sayısında artış

Adana Ticaret Odası (ATO) küresel ekonomik krizin yarattığı ekonomik durgunluğa rağmen büyümeye devam ediyor.

2004 yılı içerisinde aktif durumda olmayan 8 bini aşkın üyenin kayıtlarını silerek sicil bilgilerini güncelleyen ATO, hızla artan kayıt başvurularıyla yeniden 25 bin rakamını aştı.

Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, 25 bininci üye olarak ATO’ya kayıt yaptıran, Çukurova Grup İnşaat Taahhüt Tarımsal Sulama İthalat ihracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahibi Mahmut Deniz'i, Büyük Toptancılar Sitesi'ndeki işyerinde ziyaret etti.

Firma sahibi Mahmut Deniz'i ATO’nun 25 bininci üyesi olarak görmekten mutluluk duyduklarını belirterek kutlama belgesi takdim eden Başkan Şaban Baş, “Son yıllarda Odamıza kayıt başvurularında büyük artış olmasını, üyelerimizin hizmetlerimizden memnun kalmasına bağlıyoruz. Bu düşünceye paralel olarak da üyelerimizi müşteri olarak görme ilkesindeki hizmet kalitemizi her geçen gün artırmaya çabalıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durgunluk göz önüne alındığında, siz ve sizler gibi ülke ve Adana ekonomisinin kalkınması için yeni iş imkanları yaratan üyelerimizin ne kadar yüce bir sorumluluğu yerine getirdikleri takdirle izlenmektedir. Ülke ekonomisine katkıya yönelik bu yöndeki faaliyetlerinizin diğer işletmecilere de örnek olmasını diliyorum” dedi.

Firma sahibi Mahmut Deniz de, 25 bininci üye olarak ATO’ya katılmaktan onur duyduğunu belirterek, anlamlı ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ettiği ATO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş'a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 11:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?