29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

ATOSEV Tenis turnuvası sona erdi

Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) tarafından düzenlenen Geleneksel İlkbahar Tenis Turnuvası sonuçlandı.


Toyota Onatça, Ogün Mobilya ve Moda Plaza sponsorluğundaki Tenis Turnuvası’nın farklı kategorilerinde birincilikleri; Kerem Şen, Murat Esen, İbrahim Keretli, Güliz Göktekin, Hatice Heybeli, Şule Suluki kazandılar.


Müsabakalarda dereceye giren sporculara, ATOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, Başkan Yardımcısı Erdoğan Akçınar ile Yönetim Kurulu üyeleri Naci Heybeli, Adnan Karaağaç, ATOSEV Vakıf Müdürü İsmail Aktolga’nın katıldıkları törende kupaları verildi.

 
Törende konuşan ATOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, “Eğitime verdiği destek ve bursiyer öğrenci sayısıyla sadece bölgemizin değil, ülkemizin de seçkin bir kuruluşu haline gelen ATOSEV’in, eğitimde olduğu gibi sporda da adını duyurmasını hedefliyoruz. Bu yöndeki projelerimizden birisi olan geleneksel Tenis Turnuvası’na katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 
ATOSEV Spor Koordinatörü Yurdaer Yakut da, artık gelenekselleşen Tenis Turnuvası’nın dışında önümüzdeki dönemde farklı spor dallarında da etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

 
ATOSEV 2007-İlkbahar Tenis Turnuvası’nda gruplarında dereceye giren sporcular şöyle sıralanıyor:
Bay A: 1. Kerem Şen, 2. Murat Alkan, 3. Semih Üreten
Bay B: 1. Murat Esen, 2. Taner Akyolar, 3. Hamza Erdoğan
Bay C: 1. İbrahim Keretli, 2. Ahmet Çözer, 3. Olcaytuğ Keskinhan
Bayan A: 1. Güliz Göktekin, 2. Ceyda Kulaç, 3. Begüm Okutan
Bayan B: 1.Hatice Heybeli, 2. Sevinç Köylü, 3. Yelda Günaydın
Bayan C: 1. Şule Suluki, 2. Gülşen Ekici, 3. Ayşe Kuyucu
En Centilmen Bayan Oyuncu: Fatma Gül Okutan
En Centilmen Bay Oyuncular: Ali Çam ve Memiş Yavuz

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?