4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Attan düştü, 8 gün sonra öldü

Adana'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü gittiği parkta bindiği attan düşerek ağır yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Öğdün (28), sevgilisi Aslıhan Canbay (22) ile bayramın birinci günü merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi 4055. Sokak'taki parka gitti.

Canbay, parktaki banklarda otururken, yanına gelen ve para karşılığı atla gezinti yaptıran kişinin atına bindi. Daha önce hiç ata binmediği için merak edip ata bindiği belirtilen Öğdün, gezinti sırasında hayvanın huysuzlanarak ani hareketler yapması üzerine düşerek ağır yaralandı.

112 Acil Servis'i arayan Canbay'ın çağırdığı ambulansla Öğdün, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi gören Öğdün, bugün hayatını kaybetti. Canbay, polise verdiği ifadede, "Bayram nedeniyle parka gidip biraz dolaşmak istedim. Burada bir süre oturduktan sonra, Cengiz, ata binmek istediğini söyleyerek yanımdan ayrıldı. Bir süre sonra bağırtılar duydum. Cengiz, acı içinde bağırarak yerde yatıyordu. Bu sırada atın sahibi, hayvanla birlikte uzaklaştı. Ben hemen ambulans çağırdım" dedi.

Polis ekipleri, izinsiz olarak para karşılığı atla gezinti yaptıran kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 21:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?