4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Avukatlar türkücü oldu

Adana Barosu Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu'nun düzenlediği türkü gecesinde avukatlar stres atıp, gönüllerince eğlendi.

Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek, türkü gecesi organizasyonu için, emeği geçen komisyon üyelerine, solist avukatlara teşekkür etti. Erbek, "Bu tür etkinlikler meslektaşlarımızı daha da yakınlaştırmak ve zaten stres altında yaptığımız işin yükünü biraz olsun hafifletmektedir. Tüm solist meslektaşlarım ile programda yer alan herkesi tebrik ediyorum. Güzel sesleriyle bizi bize anlatan türkülerimizi çok başarılı bir şekilde seslendirerek hepimize unutulmaz bir gün yaşattılar" dedi.

Geceye usta yorumlarıyla renk katan emekli icra memuru İbrahim Banlı, avukatlar Gamze Kandemir, Hale Arabacı, Ramazan Özkaya, Duygu Özyaman, Emir Başeski, Çetin Berköz ve Duran Zararsız, geceye katılanlardan tam not aldılar. Avukat Duran Zararsız'ın kendi yazdığı şiirleri ise büyük beğeni topladı. Sahnedeki meslektaşlarının söylediği türkülere eşlik eden, zaman zaman da halay çeken avukatlar pisti hiç boş bırakmadı.
 

dana Barosu Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu'nun düzenlediği gecede ayrıca Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki Akköy İlköğretim Okulu'na tiyatro sahnesi kurulması için avukatlardan 650 TL yardım toplandı. Komisyon Başkanı Ülkü Tolunay Ekiz, "Çocuklar hazırladıkları oyunlarını bu sahnede gerçekleştirecek. Anadolu köylerine kültür ve sanat için 'Adana Barosu Anadoluya Sanat Taşıyor' kampanyasını da buradan başlattık. Çocuklar sahnelerinin adını da Adana Barosu koyacaklar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 12:36:49
Güncelleme :14 Şubat 2009 Cumartesi 12:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?