3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Ayrı yaşadaığı kocasını bıçakladı

Adana'da bir kadın, boşanmak için dava açtığı ve ayrı yaşadığı kocasını arkadaşının evinde bıçakla bacağından yaraladı.


Edinilen bilgiye göre olay, Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Adnan Yaşar G. (46), bir süre önce kendisinden boşanmak için dava açan Zuhal G. (40) ile konuşmak istedi. Zuhal G., çocukların etkilenmemesi için Emek Mahallesi 18 Sokak'ta bulunan evinin yerine Denizli Mahallesi'nde bulunan arkadaşının evinde eşiyle görüşmeyi kabul etti. Bugün akşam saatlerinde eve gelerek boşanmak isteyen eşi Zuhal G. ile konuşan Adnan Yaşar G., eşini boşanmamak için ikna etmeye çalışırken tartışma çıktı.


Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Zuhal G. yanında getirdiği bıçağı arkadaşının evinde kocasının sağ bacağına sapladı. Adanan Yaşar G. bıçak ile birlikte arabasına binerek evden uzaklaşmak istedi, ancak Denizli Mahallesi'nde bir pastanenin önüne kadar gidebildi. Daha sonra mahalle sakinlerinin araç içerisinde yaralı bir şahsın olduğunu görerek durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, burada tedavi altına alındı.


Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, zanlı Zuhal G. ile birlikte olayın gerçekleştirildiği evin sahibi gözaltına alındı. Olaya ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 03:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?