4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ayşe Arman'ın acı günü

Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın dün hayatını kaybeden babası Mehmet Arman, bugün Adana'da Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Eski Adana Milletvekili Dr. Nevzat Arman'ın oğlu ve Ayşe Arman'ın babası Mehmet Arman(67), Çukurova Üniversitesi kampusu kuzeyindeki Profesörler Sitesi'ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

3 çocuk babası Mehmet Arman'ın ölüm haberi aileyi üzüntüye boğdu. Arman'ın yurtdışında yaşayan Hürriyet Gazetesi yazarı kızı Ayşe Arman, babasının ölüm haberi üzerine Adana'ya geldi.

Avusturya Lisesi'nden mezun olup, Almanya'da üniversite eğitimi gören ve burada tanıştığı Veronica Arman ile evlenen Mehmet Arman'ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra bugün sevenleri ve yakınlarının katılımıyla Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenazeye katılan Ayşe Arman babasının cenazesi taşınırken annesi ve kardeşlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Arman, babası toprağa verilirken Kelime-i Şehadet getirerek gözyaşı döktü.

Sık sık babasının mezarına bakarak gözyaşlarını tutamayan Arman, babası toprağa verilene kadar annesi ve kardeşine sarılarak ağladı.

Babası toprağa verildikten sonra dua okuyarak mezarı başından ayrılan Arman daha sonra annesi ve kardeşleriyle birlikte mezarlığın girişinde taziyeleri kabul etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 13:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?