2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Azim Öztürk büyükşehir aday adayı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, AK Parti'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Öztürk, "Seyhan'dan sonra Adana'ya hizmete de azimliyiz. Bu anlamda, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimiz ve teşkilatlarımızın tensip ve takdirleriyle Adanalı efendi, biz hizmetkâr olacağız" dedi.

Seyhan'da 5 yılda 15 yıla bedel eserler ortaya koyulduğunu belirten Öztürk, hedefinin, Adana'yı Türkiye'nin cazibe merkezi haline gelmiş, bir marka şehir yapmak olduğunu söyledi. Öztürk, "Büyük Adana'ya hizmet için yola çıkıyoruz. Bu yolda 'insan merkezli, adalet eksenli' hizmetten asla taviz vermeyeceğiz. Adana'da 'gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağımızın' göstergesi Seyhan'da ilkler, enler, rekorlar ve ödüllerle taçlandırılan hizmet dolu beş yıldır. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat ödüllendirdiği, Seyhan halkının benimsediği eserlerimizin devamı için, modern bir dünya şehri kurmak için, azimle çalışıp Adanamıza kazandırmak için durmak yok, yola devam diyoruz" diye konuştu.

Adanalıya bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğine dikkat çeken Öztürk, şöyle devam etti:

"Seyhan'da halkımızın da desteğiyle gerçekleştirdiğimiz büyük hizmetler, temel ve sosyal belediyecilik alanlarında kırılan rekorlar bizim, kriterlerini bizzat Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği AK Parti Belediyeciliği anlayışını Seyhan'da başarıyla ortaya koyduğumuzun göstergesidir. Bu anlayışı değerli Adanalı hemşerilerimizin de destekleriyle Adana'nın geneline hâkim kılmak için çalışacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 18:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?