4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Baba ocağında ocağını söndürmüş

BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ

Adana'da cinnet geçiren bir kadın, iki çocuğunu boğarak öldürdükten sonra geride bir mektup bırakarak intihar etti.

Alınan bilgilere göre, olay, Merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi, 47 bin 28 sokakta meydana geldi. Babası N.A.'nın evine gelen S.T. (35) ve çocukları S.T (4) ile oğlu Y.T'den (6) uzun süre haber alınamadı.

S.T.'nin yakınları babasının evine gittiğini öğrenince kapısı kilitli olan eve pencereden girdi. Eve girdiklerinde anne ve çocuklarının cesediyle karşılayan akrabalar şoka uğradı. Olay yerine gelen anne ve çocuklarının yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hemen çalışmalara başladı.

Evde yapılan incelemede anne S.T'nin yazdığı ileri sürülen bir mektup bulundu. Mektupta, "Bundan hiç kimse sorumlu değildir" yazılı not bulunduğu öne sürüldü. Ayrıca anne S.T.'nin boğazında intiharda kullandığı iddia edilen eşarp bulundu. Çocuklarını eşarpla boğduktan sonra intihar ettiği tahmin edilen anne S.T.'nin evliliğinin ilk yıllarında da intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kesmez, evin kapılarının içerden kilitli olduğunu, herhangi bir zorlama gözükmediğini söyledi. Muhtemel kadının çocuklarını boğduktan sonra tülbentle intihar ettiğini belirten Kesmez, bunun teknik olarak kadının çocuklarını öldürdükten sonra tülbentle kendi boğazını sıkarak intihar edebileceğini söyledi. Kesmez, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu teknik olarak mümkündür ama kesin ölüm nedenlerle yapılacak inceleme ve otopsinin ardından belli olacak. Ancak ilk izlenim annenin çocuklarını boğup intihar ettiği yönündedir. Anne evliliğinin ilk yıllarından yine intihar girişiminde bulunmuş" dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri yaklaşık 5 saatlik çalışmaların ardından çok sayıda delile ulaştı. Deliller incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Savcının incelemelerini tamamlamasının ardından anne ve çocuklarının cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

S.T.'nin eşi S.T. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
BABA OCAĞINDA OCAĞINI SÖNDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 09:03:02
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 14:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersay karatüm IP: 88.232.6.xxx Tarih : 18.10.2009 01:30:56

Rabbim sabırlar versin tüm aileye, gerçekten çok zor bir imtihan.