4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Babalar Günü'nde intihar etti

Adana'da Babalar Günü'nde 3 çocuk babası emekli bir işçi trenin altına atlayarak intihar etti.

Haber üzerine olay yerine gelen acılı aile gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Denizli hemzemin geçide yaklaşık 1 kilometre meydana geldi. Belçika'da maden ocaklarında işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olan Mehmet Cirit (59), Mersin-Adana istikametinde seyir halinde olan 5701 sefer sayılı yolcu treninin önüne atlayarak intihar etti.


Görgü tanıklarının ifadesine göre, Cirit, elindeki su şişesinden bir yudum aldıktan sonra trenin yaklaşmasıyla birlikte rayların üzerine kafasını koyarak intihar etti. Aniden gelişen olayın ardından yolcu treni yaklaşık 500 metre ileride durabildi. Cirit'in çevrede bulunan vatandaşların tüm uyarısına rağmen kendini trenin altına attığı ileri sürüldü.


Kazadan hemen sonra olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Bu arada Adana Adli Tıp Morgu'nda cesetleri incelemeye gelen ekiplerle birlikte burada staj yapan Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de dikkat çekti. Stajyer kızlar, etrafa yayılan ceset parçalarını tek tek topladı.

KIZI FENALIK GEÇİRDİ
Bu arada acı haberi olarak olay yerine gelen Cirit'in kız kardeşi Aysel Cirit, eşi Dürdana, oğlu Ersoy ve kızı Sevil Cirit olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Aysel Cirit, ağabeyinin eşine "Ağabeyimi siz bu hale getirdiniz. O sizin yüzünüzden bizimle görüşmüyordu. Onu siz öldürdünüz" diye üzerlerine yürüdü. Polis Aysel Cirit'i güçlükle sakinleştirdi. Cirit'in kızı Sevil babasının intihar ettiği tren raylarına bakarak gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra fenalık geçiren anne ve kıza olay yerine gele ambulans müdahale etti.


Öte yandan Mehmet Cirit'in Mahfesığmaz Mahallesi'nde oturduğu, kız kardeşlerini görmek için Denizli Mahallesi'ne geldiği öğrenildi. Cirit'in eşi ve kız kardeşleri arasında sorun olduğu için eşinin kız kardeşlerine gitmesini istemediği bu nedenle psikolojisinin bozuk olduğu ve tedavi edildiği ileri sürüldü.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 15:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?