1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Babasını yalnız bırakmıyor

SÜMEYYE ERDOĞAN BABASINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, babasının Adana temaslarında da kendisini yalnız bırakmadı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Sümeyye Erdoğan, sorun ve sıkıntıları da dinledi.

Sanko Holding bünyesinde yer alan Yedigöze Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından inşa edilen 'Sanibey Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin resmi açılışı, Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın da hazır bulunduğu törende Başbakan Erdoğan'a kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti. Erdoğan, açılış töreninin ardından Sanibey Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde incelemelerde bulunurken, Sümeyye Erdoğan da

babasını geriden takip edip, tesisle ilgili bilgi aldı. Açılış törenine katılan vatandaşlarla da yakından ilgilenen, onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Sümeyye Erdoğan, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Sümeyye Erdoğan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

BAŞBAKAN ÇOCUKLARI YİNE UNUTMADI

Başbakan Erdoğan, açılış töreninin yapılacağı alana geldiğinde korumaları da ellerindeki oyuncakları alanda bulunan çocuklara dağıttı. Çocuklar, dağıtılan oyuncularla mutlu olurken, tören boyunca onlarla oyalanıp hoşça vakit geçirdi. Erdoğan kürsüde konuşmasını yaparken çiseleyen yağmur, bir anda şiddetini arttırdı. Bunun üzerine Erdoğan, "Herhalde bu nisan yağmuru değil mi? Gelip geçer. Yağmur rahmettir" dedi sonrasında da ekledi:

"Beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey sizi hatırlatıyor."

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile de yakından ilgilenen Erdoğan, 'Sadibey Barajı ve Hidroelektrik Santrali' nedeniyle kendisini kutladı, jeotermal enerjiyle ilgili olarak Sanko Holding'in yatırım yapma kararını da desteklediğini açıkladı.

SÜMEYYE ERDOĞAN BABASINI YALNIZ BIRAKMIYOR
SÜMEYYE ERDOĞAN BABASINI YALNIZ BIRAKMIYOR
SÜMEYYE ERDOĞAN BABASINI YALNIZ BIRAKMIYOR
SÜMEYYE ERDOĞAN BABASINI YALNIZ BIRAKMIYOR
SÜMEYYE ERDOĞAN BABASINI YALNIZ BIRAKMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 19:05:05
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 19:21:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?