29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Babaya evlat kurşunu

Adana'da bir kişi, ayrı yaşadığı oğlu tarafından çalıştığı iş yerinde vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, işlediği bir cinayetten dolayı 8 yıl hapis yatıp, 1 yıl önce tahliye olan Mehmet Y. (42), Tepebağ Mahallesi 15. sokak içerisindeki Aksoy İnşaat'a ait yazıhanede otururken, 12 yıl önce ayrıldığı eşinden olan oğlu S.C.Y. (16) yanına geldi. S.C.Y., "annesini üzdüğü" gerekçesiyle ayrı yaşadığı babası Mehmet Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.C.Y., yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile babasına 5 el ateş etti. Mehmet Y. olay yerinde hayatını kaybederken, S.C.Y., olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Silah sesini duyan ancak umursamayan çevredeki vatandaşlar, bir çocuğun kaçtığını görünce durumdan şüphelendiler. Mehmet Y.'nin çalıştığı inşaat firmasına ait yazıhanenin ikinci katına çıkan vatandaşlar, kapı açılmayınca dışarıdan merdivenle yazıhaneye çıktıklarında Mehmet Y.'nin cesediyle karşılaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, işyeri girişindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İş yerinde "Annemi üzdün" yazılı not bulan polis ekipleri iş yerine son olarak S.C.Y.'nin girdiğini belirledi.
Uyuşturucu kullandığı tespit edilen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 10:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer afşaroğlu IP: 212.175.53.xxx Tarih : 29.09.2007 12:12:50

İnsanlarımıza neler oluyor