4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bahçeden sofraya sanal alışveriş

Adana'da bir firma, klasik ve sertifikalı organik yaz ve kış meyvelerini birinci elden Türkiye'nin her yerinde adrese teslim ediyor.

Meymiks Yönetici Ortağı A. Selami Güleç, amaçlarının öncelikle yüksek kalitede meyve çeşitlerini yurt içindeki tüketicilere düzenli ve güvenli olarak internet üzerinden ulaştırmak olduğunu söyledi. İnternet üzerinden 1 yıldır satış yaptıklarını belirten Güleç, istenilen meyveyi sipariş verildikten sonra en geç 48 içinde özel ambalajında adrese teslim ettiklerini kaydetti.

Güleç, "Bahçedeki üretiminden toplanmasına, depolanmasına ve müşteri siparişine göre paketlenmesine kadar kontrolümüz altında olan birinci kalite ürünlerimizi Türkiye'nin dört bir yanına, siparişi takip eden 2 gün içerisinde teslim ediyoruz. Bu yolla tüketici kaliteli meyveleri taze bir şekilde ve market fiyatlarından daha ucuza yorulmadan satın alıyor" dedi.

Haftanın 7 günü sipariş verilebilen meymiks.com.tr internet sitesinde mevsimine göre narenciye, elma ve yaz meyvelerinin satışının yapıldığını vurgulayan Güleç, marketlerde bulunmayan tatlı limon, şeker portakalı, turunç, pomelo (sadok) gibi değişik narenciye çeşitlerini de satışa sunduklarını söyledi. Büyük şehir manavlarında kilogramı 13-15 TL'den satılan pomeloyu 3.50 TL'ye sattıklarını kaydeden Güleç, ister 1 kilo ister bin kilo olsun her siparişin özel olarak kutulanarak müşteriye teslim edildiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:35:02
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 15:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?