3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Bahçeli'nin kuzeni huzurevinde yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 70 yaşındaki kuzeni Arif İhsan Fettahlıoğlu huzurevinde barınıyor.

Fettahlıoğlu, Bahçeli'nin geleceğin en büyük lideri olacağını, Türkiye'nin kurtuluşunun onun elinde olduğunu söyledi. Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde 1938 yılında dünyaya gelen emekli memur Arif İhsan Fettehlıoğlu yaklaşık 1.5 yıldır huzurevlerinde kalıyor.

Fettahlıoğlu, 1997'de kas erimesinden dolayı tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu için bakıma muhtaç yaşıyor. Eşi Müzeyyen Fettahlıoğlu'nu (49) 2 yıl önce kaybeden Fettahlıoğlu, kızı lisede okuduğu için aldığı radikal bir kararla huzurevine yerleşmeye karar verdi. 1.5 yıl önce Osmaniye Huzurevi'ne yerleşen Fettahlıoğlu, yaklaşık 3 ay önce de Adana Huzurevi'ne geldi.

İnceleme, Araştırma Organizasyon Metod Dairesi Başkanlığı, Tekel Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve Mali Müşavir Bürosu bulunan Arif İhsan Fettahlıoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tek halasının oğlu olduğunu söyledi. Dedesinin 5 çocuğundan tek kızının annesi Emine Fettahlıoğlu olduğunu belirten Fettahlıoğlu, Bahçeli ile 36 yıldır ülkücülük davasında kol kola mücadele ettiklerini ifade ederek, "Ben inanıyorum ki Devlet Bahçeli geleceğin en büyük lideri olacak. Türkiye'nin kurtuluşu onun elinden olacak" dedi.

Huzurevine kendi isteğiyle yerleştiğini, bundan Devlet Bahçeli'nin de haberi olduğuna dikkat çeken Fettahlıoğlu şunları kaydetti:

"Türkiye'de 118 tane huzurevi var burası bunların içinde gül deste. Ben huzurevinde rahatım bu nedenle burayı seçtim. Bahçeli ile sürekli görüşüyorum. Ama uzun zamandır yüz yüze görüşemedim. Geçenlerde Adana'ya nikah şahitliği yapmak için geldi. Ancak işleri yoğun olduğu için gelemedi. Daha önce de Ceyhan ve Osmaniye'ye geldi benim yanıma zabıta görevlisi ve iki korumasını gönderdi. İşleri yoğun olduğu için gelemediğini ancak en kısa zamanda görmeye geleceğini söyledi.

O buraya gelmese bile benim kalbim hep onunla. O çok başarılı bir devlet adamı."
Devlet Bahçeli'nin 60 yaşında olmamasına rağmen hala evlenmediğini hatırlatan Fettahlıoğlu, "Kahramanmaraşlı bir profesörle arkadaşlık yapmıştı, ancak daha sonra anlaşamayınca evlenmediler. Bugüne kadar evlenmemiş olması da bir kısmet" dedi.

Kuzeni Bahçeli'ye bir de şiir yazan Fettahlıoğlu şu dizeleri okudu:
"Şu kargalar dil uzatmasın Ülküdaşlarıma, neredeyse makyaj yapacaklar dudağımıza kaşımıza, birden bire aslan kesilip çıktılar karşımıza, bunlara meydanı boş bırakma Devlet Bahçeli." 91 şiiri bulunduğunu belirten Fettahlıoğlu, şiir kitabı çıkarmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 11:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?