4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bak, destek turunda

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, 25 Şubat'taki federasyon başkanlığı seçimler öncesinde Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret ederek destek istedi.

Güreş Federasyonu'nda olağan genel kurul delegesi olan Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü ile Ceyhan İlçe Spor Salonu’nda bir araya gelen Bak, 25 Şubat'ta yapılacak 2. Olağan Genel Kurul'da oy kullanacak olan Ceyhan Belediyespor Güreş Şubesi’nden destek beklediğini söyledi.

Genel kurulda oy kullanacak delegeleri ziyaret eden Bak, ata sporu güreşe verdiği desteklerden dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür ederek, "Sayın Ceyhan Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, kısıtlı imkanlarına rağmen bugüne kadar güreş sporuna önemli katkılarda bulunmuş. Başarılı sporcuların yetişmesinde büyük çabalar göstermiştir. Kendisine ve ekibine bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise gelecekte 5 bin lisanslı sporcuyu Ceyhan’da görmek istediklerini belirterek, “Başarılı sporcular ve topluma faydalı gençler yetiştirmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Rutin belediye hizmetlerimizin yanı sıra, sosyal belediyeciliğe de önem verdik. Bu anlamda örnek alınan bir belediye olduk. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen yaptığımız çalışmalar bugün meyvesini vermeye başlamıştır. Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Sayın Osman Aşkın Bak'a ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

25 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan Güreş Federasyonu Başkanlığı seçiminde Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Güreş Şubesi Sorumlusu Osman Üstok, Ceyhan Belediyespor Kulüp Doktoru Yalcın Şanlı ve Güreş Antrenörü Mehmet Sırkıntı oy kullanacak.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 15:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?