1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Bakan Çelik Büyükşehir’de

BAKAN ÇELİK BÜYÜKŞEHİR’DE

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi ile Ortadoğu Ekonomi Platformu’nun (OEP), Irak Ortadoğu İşkadınları ve İşadamları Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen “Ortadoğu Ekonomi Zirvesi”ne katılmak üzere Adana’ya gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Devlet Bakanı Faruk Çelik’e, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren ve hedeflerini anlatan Aldırmaz, Ankara’nın desteği olmadan büyük projeleri yaşama geçirme şanslarının olmadığını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi olarak büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini ifade eden Aldırmaz, “Biz bölgesel işbirliğine önem vermekteyiz. Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş olarak çok farklı zenginliklere sahibiz. Bunları bütünleştirebilirsek, işsizliğin önüne geçeriz” dedi.

Adana’da yapılan önemli projelerden de söz eden Aldırmaz, yapımı tamamlanan Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin önemini vurguladı. Tarihe ve kültüre de sahip çıktıklarını anlatan Aldırmaz, “Bir yandan yeniçağa ayak uydururken, bir yandan da tarihi değerlerimizi ön plana çıkartmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Devlet Bakanı Faruk Çelik de, verdiği bilgilerden dolayı Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür etti. Bakan Çelik, ayrıca Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ne duygularını yazdı. Ziyaret sırasında Bakan Çelik’e Ak Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişçi, Ali Küçükaydın, Necdet Ünüver, Fatoş Gürkan ve Ak Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude de eşlik etti.

BAKAN ÇELİK BÜYÜKŞEHİR’DE
BAKAN ÇELİK BÜYÜKŞEHİR’DE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 15:02:01
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 22:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?