6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADANA

Bakan Coşkun, Adana'da magaçılış yaptı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Çetinkaya Mağazaları’nın Adana Güzelyalı Şubesi’ni hizmete açtı. Bakan Coşkun, yatırım önündeki bütün engelleri kaldıracaklarını ve istihdamın artması için bütün güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde hizmete giren Çetinkaya Güzelyalı Şubesi’nin açılışında konuşan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, başarısız bir hükümetin mazeret arayan bir bakanı olarak halkın karşına çıkmadığını kaydetti. Hükümet olarak aldıkları tedbirlerle ekonominin üzerindeki kara bulutların kalktığını belirten Bakan Coşkun, "Geçmişteki faiz, döviz ve borsa üçgeninde çırpınan ekonomi artık bu zinciri kırdı. Üretim, yatırım ve ihracat seferberliğine dönüştü. Bundan sonra yatırım dönemi başladı" diye konuştu.

Çetinkaya’nın Adana ile özdeşleştiğini belirten Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya, "Babamızın gösterdiği 3 esas doğrultusunda ticaret yapıyoruz. Bunlar bereket azdadır, israf haramdır, iktisat bitmez tükenmez hazinedir. Bu doğrultuda ticaret yapıyoruz. Bir de ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Borca girmiyoruz. Bankadan faizle para almıyoruz. Paramız olursa da bir kenarda bekletmeyip yatırım yapıyoruz" diye konuştu.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Çetinkaya kardeşlerle birlikte açılış kurdelesini kestikten sonra mağazayı gezerek ceket beğendi. Ceketin fiyatını çok ucuz bulan Bakan Coşkun, kaliteyi ucuza sundukları için Çetinkaya kardeşleri kutladı.
Açılışta Çetinkaya ailesinden Fehmi Çetinkaya, AK Parti Milletvekili Necati Çetinkaya, Niyazi Çetinkaya ile diğer akrabalar hazır bulundu. Adana Valisi Kemal Önal ile çok sayıda vatandaşın iştirak ettiği açılışın ardından sanatçı Latif Doğan mağaza önünde konser verdi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:12
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?