30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Bakan Çubukçu'ya 4 metrelik kebap

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, kebapçı ustasının "Bakan Kebabı" adını verdiği 4 metrelik kebap ikram edildi.

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Adana'ya gelen Nimet Çubukçu'nun onuruna, Beyaz Saray tesislerindeki Meneşke Restora'nda öğle yemeği verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Zopcuk Gürkan ve Vahit Kirişci, Vali İlhan Atış'ın da katıldığı yemekte Bakan Çubukçu'ya kebap ustası Cevdet usta tarafından içerisinde kaz başı, kanat ve paşa dürümü de bulunan 4 metrelik Adana kebabı yapıldı. Cevdet Menekşe ustanın "Bakan Kebabı" adını verdiği 4 metrelik kebap, servis tahtası üzerinde 4 kişinin yardımıyla Bakan Çubukçu'nun masasına konuldu.

Önce içli köfte ikram edilen Bakan Çubukçu, metrelik kebabı görünce "Aman Allah'ım" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Çubukçu, emeğinden dolayı Cevdet ustası alkışlayıp tebrik etti. Bakan Nimet Çubukçu'ya kebabın yanında içecek olarak şalgam ikram edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 14:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?