3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Balet gibi yürüyen hırsız!

ADANA'da bir yazılım şirketine giren ve ses çıkartmamak için balet gibi parmaklarının ucunda yürüyen hırsız, bir personelin çantasını aldıktan sonra merdivenlerden koşarak kaçtı.

Ziyapaşa Bulvarı'ndaki apartmanın 2'nci katındaki yazılım şirketinde gerçekleşen hırsızlık, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çalışanların öğle yemeği hazırlığı için mutfakta bulundukları sırada binaya giren 45-50 yaşlarında zayıf ve uzun boylu hırsız, kapıları kontrol ederek 2'nci kata kadar çıktı. Yazılım şirketinin daire kapısının açık olmasını fırsat bilen hırsızın, ofise girmeden önce çevreyi, ardından da başını uzatarak içeriyi kontrol etmesi dikkat çekti.

Mutfak bölümünden gelen tıkırtılar üzerine merdivene yönelip, bir süre gelen seslere kulak kabartan hırsız daha sonra kimsenin olmadığına karar verip, zemini parke döşeli ofise girdi. Gürültü yapmamak için bir balet gibi ayak parmaklarının ucunda ağır adımlarla yürürken, göz ucuyla da mutfak kısmını kontrol altında tutan hırsız, sekreter masasının arkasında duran kadın çantasını aldı.

Aynı şekilde ayak parmaklarının ucuna basarak, balet gibi yürüyen hırsız, sessizce dışarı süzüldü. Büyük bir ustalıkla ofise girip çıkan hırsızlık zanlısı, işyerini merdivenlerine ulaştığında da var gücüyle kaçıp gözden kayboldu. Mutfaktan dönen kadın personel, içinde 25 YTL, cep telefonu, kredi kartları ve nüfus cüzdanı bulunan çantasının olmadığını fark edilince durum polise bildirildi.

Güvenlik kamerasında tesbit edilen hırsızın kimliğinin saptanmasına çalışılıyor.

DHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 16:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?