1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Bali yüzünden can verdi

Adana'da 10 gündür kayıp olan madde bağımlısı genç, askere gideceği gün annesi tarafından mezarlıkta ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, vatani görevini Balıkesir'de yapması için sülüsü gelen 20 yaşındaki Halim Bozkurt 10 gün önce ortadan kayboldu.

Bozkurt'un annesi Perihan (53) ve babası Mustafa Bozkurt (58), Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Ancak aradan 10 gün geçmesine rağmen madde bağımlısı olduğu ileri sürülen genç bulunamadı. Anne Perihan Bozkurt, bugün daha önce iki kez kaybolduğunda oğlunu bulduğu Buruk Mezarlığı'na giderek onu aramaya başladı.

Mezarlıkta oğlunun cansız bedeniyle karşılaşan anne, eşine ve diğer çocuklarına haber verdi. Olay yerine gelen baba, polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gencin 3 gün önce bali nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi. Bu arada, savcının ve görevlilerin cesede ulaşabilmesi için iş makinesiyle yol açıldı. Savcının yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Halim Bozkurt'un vatani görevini yapmak üzere bugün Balıkesir'deki jandarma birliğine teslim olması gerektiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2011 Çarşamba 13:31:57
Güncelleme :7 Ekim 2011 Cuma 13:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?