2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Balkondan çıkarak intihar etti

Adana'da iflas eden ve bunalıma giren bir diş teknisyeni, evinin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. Kardeşi tarafından kurtarılmak istenirken kendini boşluğa bırakan diş teknisyeni, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan diş teknisyeninin atlama anı saniye saniye görüntülendi. 

Edinilen bilgiye göre merkez Seyhan ilçesi Yurt Mahallesi, 125. Sokakta meydana gelen olayda, yaklaşık 6 ay önce iflas eden diş teknisyeni Ahmet A. (35), 3. kattaki evinin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. İflas ettikten sonra iş bulamayınca bunalıma giren ve bu yüzden Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gören 1 çocuk babası diş teknisyeni, eşiyle tartıştıktan sonra evinin balkonuna çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Eşinin, yakınlarının ve olay yerine gelen polis ekiplerinin çabalarına rağmen ikna edilemeyen genç adam, yaklaşık 1,5 saat balkonda kendisine kimseyi yaklaştırmadı. 

Eşi Meryem A.'nın elinden tutup ikna etmeye çalıştığı genç adamı bu kez de kardeşi Eyüp A. balkondan içeri almak istedi. Eyüp A., kardeşine yaklaşarak boynundan tutmaya çalışırken Ahmet A. kendini balkondan boşluğa bıraktı. Hızla zemine çakılan genç adamı kurtarmaya çalışan kardeşinin elinde ağabeyinin kazağı kalırken, 3. kattan beton zemine çakılan Ahmet A.nın düşüşü kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Olay yerinde bulunan 112 Ambulans ekibi ağır yaralanan Ahmet A.'a hemen müdahale etti. Daha sonra ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet A.'nın hayati tehlikesinin yapılan tetkiklerden sonra ortaya çıkacağı bildirilirken genç adamın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 14:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?