1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Banka müdürü böyle katil oldu

Adana'da bir bankanın şube müdürünün aynı bankanın başka bir şubesinde görev yapan eşine hakaret ettiğini ileri sürdüğü müteahhidi yaralayıp, oğlunu öldürmesi anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz 26 Ocak günü merkez Seyhan ilçesinde D-400 karayolu üzerinde bulunan bir iş merkezinin 3. katında meydana gelen olayın iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre Adana'da müteahhit Muzaffer Umut (53), bir bankanın şube müdürü olan Soner A.'nın aynı bankanın başka bir şubesinde görev yapan eşi Ayşe A.'ya havale parası alması nedeniyle hakaret etti. Müteahhit, kadın ile tartıştıktan sonra havale ücreti ödemeden işlemini yaptırdı. Ayşe A., aynı

bankanın başka bir şubesinde müdür olan eşini arayarak olayı anlattı. Bunun üzerine Soner A., yanına aldığı silahla Muzaffer Umut'un ofisine gitti. Soner A., bir süre Umut ile konuştuktan sonra ayağa kalkarak bacağına ateş etti. Silah sesini duyan Umut'un oğlu Doğukan Umut (24) odaya girerek elinde silah bulunan müdürün üzerine atladı. Atlarken ayağı yerdeki halıya takılan Doğukan Umut o an müdürün silahından çıkan kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralanırken, müdür olay yerinden kaçtı. Muzaffer

Umut, hemen 155 ve 112'yi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, baba ve oğlu hastaneye götürdü. Ancak Doğukan Umut hayatını kaybederken, baba kurtuldu. Polise teslim olan ve tutuklu yargılanan Soner A.'nın yargılanmasına başlandı.

Babasını korumak için hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Doğukan Umut'un İngiltere'deki Bournemouth Üniversitesi'nde Uluslararası İş İlişkileri Yönetimi eğitimi aldığı ve Adana'ya üç günlük bir ziyarete geldiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2011 Cuma 15:48:07
Güncelleme :10 Haziran 2011 Cuma 16:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?