5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Bankada torbalı soygun!

Adana'da bir bankada, şubelere nakledilmek üzere hazırlanan içerisinde 100 bin YTL bulunan para torbalarından biri çalındı. Olay, merkez Seyhan İlçesi Abidinpaşa Caddesi'ndeki Ziraat Bankası Adana Merkez Şubesi'nde meydana geldi.

Bankadan, diğer şubelere nakledilmek üzere hazırlanan ve içerisinde 100'er bin YTL bulunan 5 torbadan birisi görevlinin dikkatsizliği sonucu çalındı. Torbalardan birinin olmadığını fark eden banka görevlisinin durumu banka yetkilileriyle emniyet güçlerine bildirilmesi üzerine inceleme başlatıldı.

19-20 yaşlarında olduğu bildirilen zanlının, banka görevlisinin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak para torbasını alarak kapıdan çıkıp kaçtığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.  

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 14:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fortuna_01 hollanda amsterdam IP: 62.163.165.xxx Tarih : 2.08.2005 15:25:29
bu haberi okuyan ben dahil tum arkadaslarin dusundukleri tek bir sey vardir bence ben sahsima bu iste bir dalaverinin oldugu suphesine kapildim tabiki isi emniyet yetkilileri cozecektir ondan suphe yok ama bu kadarda amatorce ve basit bir soygun duymamistim.yinede arkadaslarin gunahlari kendilerinde kalsin ben almayayim