29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Baraja düşen alkollü şahıs öldü

Adana'da alkollü bir şahıs, Seyhan Baraj Gölü'ne düşerek hayatını kaybetti. Olay, saat 00.30 sıralarında Seyhan Baraj Gölü üzerinde bulanan taş köprünün Yüreğir ayağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, R.Ö. (44) isimli şahıs, gece geç saatlerde köprünün üzerinde yürümeye başladı. Aşırı derecede alkol olduğu iddia edilen ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da tanınan R.Ö., bir an dengesini yitirerek köprü üzerinden suya düştü. Bu sırada çevrede bulunan işyerlerinde görevli güvenlik görevlileri suya düşen şahsın sesini duyarak olay yerine geldi. Ancak R.Ö.'nün köprüden suya düştüğü yere ulaşılması güç olduğu için durum hemen polise ve CANKUR ekiplerine bildirildi.

Zaman kaybetmeden olay yerine gelen ekipler, R.Ö.'yü kurtarmak için çalışma başlattı. Suyun içerisinde hareket etmeden duran şahıs için gerçekleştirilen çalışmalar sonuç getirmedi. Hayatını kaybeden R.Ö.'nün cesedi kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. 112 Acil Servis ekiplerinin kontrolleri sonucunda R.Ö. için yapılacak hiçbir şeyin olmadığını belirtmeleri üzerine ceset, meraklı bakışlar arasında morga kaldırıldı. Bu arada şahsın suya düşmeden kısa bir süre önce çevrede bulunan güvenlik görevlilerinin yanına giderek, sohbet ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 11:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?