29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Barda çıkan yangın korkuttu

Adana'da sabaha karşı bir barda çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre olay Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Barajyolu'nda bulunan Eskici Bar'da 05.00 sıralarında meydana geldi. Bar içerisinden alevlerin yükseldiğini gören görevli bekçiler, durumu hemen polise ve itfaiyeye bildirdi. Kısa her tarafı saran alevler çevrede büyük paniğe neden oldu. Çevrede bulunan işyerlerini de tehdit eden alevler, olay yerine gelen çok sayıda itfaiye eri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, yangını duyarak olay yerine gelen iş yeri sahipleri olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Çevrede bulunan kafe ve işyerlerinin sahipleri de olay yerine gelerek, alevlerin olası bir sıçrama ihtimaline karşı iş yerlerinin kapılarını açarak, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Yaklaşık 1 saat süren yangının çıktığı bar tamamen kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirdi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 11:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eyüp yavuz IP: 85.99.12.xxx Tarih : 30.11.2007 14:39:12

ben bu bar sahibinin yiğeniyim bu haberde biraz dfüzeltme yapılması gerekli olay yerine itfaiye ekipleri 55 dakika geç gelmese idi daha erken gelseydi o kadar büyük zarar olmayacaktı. iyi günler