2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Baro Başkanı'ndan nezaket ziyareti

Yeni seçilen Adana Baro Başkanı Aziz Erbek ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi ortamda geçen sohbet sırasında Adana Barosu’nda bin 500’e yakın avukatın bulunduğunu söyleyen Aziz Erbek, “Meslek örgütleri olmayan hakim ve savcılarla birlikte bu sayı bin 800’e ulaşıyor. Adliye personelini de ilave edersek seçimle işbaşına gelen baromuzun sözcüsü olduğu kitlenin önemi ortaya çıkmaktadır” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Erbek, “Adana’ya yaptığınız hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.
Baro Başkanı Aziz Erbek ile yönetim kurulu üyelerini kutlayan ve görevlerinde başarılar dileyen Başkan Durak ise, “Sahsınızın daha önce Ziya Yergök yönetiminde yer aldığını biliyorum. Şimdi baro başkanısınız. Baro yönetimine rastgele insanlar seçilmiyor” şeklinde konuştu.

Başkan Durak, Merkez Cami yanında yaptırılan kapalı otoparktan özellikle hakim, savcı ve avukatların yararlanabileceğini sözlerine ekledi. Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek de, kapalı otoparkın önemli bir açığı kapattığına işaret ederek, “Otopark yapılırken bazıları itiraz etti. Bin araçlık otoparkın benzerinin bölgemizde hiçbir yerde olduğunu tahmin etmiyorum. Kapalı otoparkın üstünün yeşil alan olarak Merkez Parkı’na ilave edilmesi çok güzel. Bu işin siyaseti olmaz. Hizmet başka, siyaset başka” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 12:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?