4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Baroda anlamlı tören

Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek, meslekte 51 yıllık avukat Sabri Çeviker’e 50 yılı geride bırakmasından dolayı plaketini takdim ederken, aynı gün ruhsat alan avukat Abdullah Çam da mesleğe başlamasından bu yana 51 günü geride bırakması ilginç bir rastlantıya neden oldu.

Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek, her iki meslektaşına da başarılar dileyerek, “Bir yanda 51 yıllık avukatımız, diğer yanda ise 51 günlük genç meslektaşımız var. Çok güzel bir karşılaşma oldu. Umarım, genç meslektaşımda nice 51 yıllara ulaşır. Değerli meslek büyüğümüze de hâlâ mesleğini icra ediyor olmasından dolayı sağlı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Avukat Sabri Çeviker de, mesleğinde 51 yılın geride kalmasından dolayı mutlu olduğunu, aldığı plaket nedeniyle Baro Başkanı Av. Aziz Erbek’e teşekkür ederek, “Ben ayrıca 51 yıllık evliyim. Bu anlamda önce eşime benimle beraber bu hayatı paylaştığı için teşekkür ediyorum. Genç meslektaşıma da önce sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

51 günlük avukat Abdullah Çam da, meslek büyüğü avukat Sabri Çeviker ile aynı gün bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti.Baro Başkanı Av. Aziz Erbek’in odasında düzenlenen törende, Abdullah Çam’a cübbesini, yanında staj gördüğü Av. Oya Koyuncu giydirdi. Ruhsatını ise Baro Başkanımız Av. Aziz Erbek verdi.

Törende, her iki avukatın ailesi ve yakınları da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 11:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?