4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başarılı Müdür Gülsar

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığı günden bu yana önemli çalışmalara imza atan Atilla Gülsar, okul öncesi eğitimi konusunda gelinen noktanın son derece mutluluk verici olduğunu söyledi.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar, bu alandaki yatırımlarla geleceğini üst seviyelere taşıyan ülkelerin uyguladığı modellerin ülke insanının temel özellikleri de dikkate alınarak biçimlendirildiğini ve yarınımızın umudu çocuklarımıza aktarılmakta olduğunu belirtti.

Gülsar "Yaratıcı bireyler yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ekip ruhuyla oluşturduğumuz projeleri hayata geçirmek ve kıvanç veren sonuçlarına tanık olmak bütün yorgunluğumuzu alıyor" şeklinde konuştu.

RESMİ VERİLER

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi tespitlerine göre okul öncesi eğitiminin 2005 yılı hedeflerini yakaladığı bildirildi.

Resmi verilere göre okul öncesi eğitimine alınan öğrencilerin son üç yılki grafiğinde yüzde seksen oranında bir artış görülüyor. Derslik oranı da bu seviyeye uygun olarak gerçekleşmiş durumda.

Okul öncesi eğitiminde çalışmalarını sürdüren eğitim kurumlarının 2005 yılı hedeflerine ulaştığı bildirildi.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ’ın verdiği bilgiye göre, 19 bağımsız anaokulu, 4 uygulama sınıfı ve 235 İlköğretim okulu bünyesinde 9840 öğrenci, 358 öğretmen, 219 kadrosuz usta öğreticinin bulunduğu 345 derslikte geleceğin beyinleri yetişiyor.

Aybars Ertan - kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 09:11:29
Güncelleme :16 Aralık 2005 Cuma 02:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?